K svátku

K svátku

Anotace: To jsem psala na požádání jedné kamarádky...

K svátku píšu Ti básničku,
sloh mám totiž v malíčku.
Přeju Ti štěstí a lásku,
ať nezpůsobí Ti žádnou vrásku.
Mám napsat básničku šmrncovní,
sama však vědět, co přát Ti v ní.
Přeju Ti jen to, co sám si přeješ,
ať ve všem důležitém v životě uspěješ.
Autor Akae, 07.05.2008
Přečteno 832x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí