"Cos" to se mnou udělal?

"Cos" to se mnou udělal?

Anotace: Co dokáže jeden pohled do očí v kterých jsem se ztratila

Jeden pohled
a podlomily se mi kolena,
jak malá holka celá zmatená
upřímně sleduji každý tvůj pohyb,
musím tě vidět zas
o tom není pochyb.

Chci ti dát pusu,
chci se tě dotýkat,
chci tě vzít za ruku,
chci k tobě přimykat...

Z té holky malé
je kočka dravá,
která se žene za touhou,
škoda že tahle myšlenka pravá
zůstane jenom pouhou...
Autor Ninka, 07.05.2008
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí