Poslední chvilka

Poslední chvilka

Anotace: jen báseň.....

Zubatá je blízko.
Tak blízko,
děsem se mi tají dech.
Teď mi k smrti stačí,
nenápadný, tichý vzdech.

Strach!
V tento den,
je prostý jako nahota.
A smrt?!
Otázkou je času jen.....

PS: Užívejte života!
Autor Košťák David, 27.07.2005
Přečteno 420x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí