Ty

Ty

Anotace: Ty

Láska jsi pro mě ty.
Život žiji jen pro tebe.
Svět je pro mě krásnější,
když strávit ho smím vedle tebe.
Již nikdy více nechci zažít,
jak bloudím světem osamělá.
Od té doby, co tě znám,
můj život osvítilo světlo.
Ta jasná zář mou duši oživila,
teď vím, co znamená tě mít.
Já lásku do smrti ti vyznám,
až vedle sebe ulehneme.
Až skončí život můj i tvůj,
tam v nebi se zas nalezneme.

Teď předbíhám však událostem,
stále žijem na světě a spolu.
Již za nedlouho poznáme,
co pro sebe dneska znamenáme.
Až příjde dítě na náš svět,
Bude to náš zlatý květ.
Já dítě chci ti ráda dát,
protože vím, že se budem milovat.
Autor Jessy5428, 07.05.2008
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí