Životní

Životní

Anotace: ...***...

Jsem kapka smůly ze vzrostlého stromu,
který jsi porazil...a dovez´ sis ho domů.
Pod tíhou kopyt vzadu na káře..

Jsem kapka smůly ze vzrostlého stromu..

Jsem jeden kousek okvětního plátku
co spadl...a tys dal ho na památku
si vylisovat v stránky svého herbáře..

Jsem jeden kousek okvětního plátku..

Jsem chomáč peří z oškubané husy,
při jehož draní...chroptivě ses dusil.
A co tě už pár nocí hřeje v peřinách..

Jsem chomáč peří z oškubané husy..

Jsem černá hlína od matičky Země,
ve které ležíš...ležíš tak i ve mně.
Z prachu jsi vzešel..dojdeš znovu v prach..

Jsem černá hlína od matičky Země..
Autor šuměnka, 28.07.2005
Přečteno 500x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Nechápu, jaktože ten skvost nemá aspoň 95!!

03.05.2006 22:40:00 | Mirka Hedbávná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí