Poděkování.

Poděkování.

Anotace: Fakt mi pomohl...

Poděkování…

Ve strnulé křeči a s bolestí na těle,
pro útěchu k němu si jdeš,
ač je tu sám, pro všechny a zcela sám,
pozorným pohledem jsi paciente uvítán,
vyslechnut a zkonejšen,
na bílé prostěradlo ulehneš…

Do kůže vmaluje ti poselství léčebné,
svými prsty a dlaněmi předá,
pocity úlevy, klidu a pohody,
s jemností i důrazem přítlaku,
zdraví nám vrátí s podobou zázraku,
tu péči svou, všem lidem rozdá…

Já tomuto muži vyslovuji svůj dík,
snad je masér, fyzioterapeut,
či rehabilitační pracovník,
sama nevím,
však pomohl mi léčbou svou,
už jsem opět na nohou!
Autor Krtica, 28.07.2005
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí