Zlom

Zlom

Anotace: Každý vytrvalec to zná, nebo musi ještě chvilku vytrvat.

Člověk zlomený v půlce.
Člověk zkoušený těžce.
Životem, nebo smrtí
Dumá o včelí snůšce.
Člověk zlomený v půlce
Šel přes ostnatý dráty,
Šel přes zlomená srdce
Jen za jediným sluncem.
Zde - vševitězná touha
Tám - přes lávku je propast.
Šel vedený osudem
Který zřídil mu kompas.
Když vyrazil ze šedi,
Člověk zlomený v půlce,
Hned na začátku věděl
Že jen on spatři slunce...
Autor Alisa 16, 08.05.2008
Přečteno 245x
Tipy 3
Poslední tipující: Petbab, ki.ta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedené.

08.05.2008 18:40:00 | ki.ta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí