Zpověď oblakům

Zpověď oblakům

Anotace: Když člvoěka opouští můza..ch to je hrůza :-(

Sbírka: Krajíc života

Obláčku na nebi
já Ti chci povědět
múza mne dneškem opustila
a vítr přestal dovádět
plamen nevraživý
duši unáší mi.

Obláčku na nebi
jen mi neuteč
studánka vyschla
a tuláci nemají z čeho pít
i ptáci přestali šitořit
a já je chci vidět veselé

Obláčku na nebi
zpovídám ticho
a motýl na zdi jediný
kreslí mi SLuneční hodiny
I ten uletěl mi.

Obláčku na nebi
není to fér
přišel za mnou pan Solitaire
a jámám jen jedno čisté kvádro
a v rukách prázdné vědro.
Není mi dovoleno pít.

Obláčku na nebi
vlasy mi padly na podlahu
a z kamenného svahu
zírá má ostříhaná hlava
snad jsem ted úplně holhlavá...
Autor Káňátko, 08.05.2008
Přečteno 397x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Múza se vrátí...

08.05.2008 23:32:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí