Narozeninová

Narozeninová

Anotace: Pavlíkovi

Přeji Ti štěstí,
po kterém prahneš.

Přeji Ti lásku,
teplou dívčí náruč.

Přeji Ti šťastný smích,
když milou prvně políbíš.

Přeji Ti zdraví,
pevné jak Karlův most.

Přeji Ti krásu,
co v Tobě dřímá.

Přeji Ti něhu a cit,
kdy srdce podlehne
kouzlům jara,
chce se mu žít...

Přeji Ti čarovnou píseň,
co voní sladkým mládím,
krásnými sny,
co ve snech svádí
a naplňují štěstím.

Celý svět Ti nesu na dlani.

Tak krásné dvacáté narozeniny.
Autor devcatko z jetele, 08.05.2008
Přečteno 387x
Tipy 3
Poslední tipující: el viento, jerabina
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ať ta píseň mládí zní co nejdéle. Moc hezké

04.12.2009 19:19:00 | Koza

Velmi děkuji za komentíky!Potěšily mě

15.05.2008 15:07:00 | Ewineccka

Hezké přání!Určitě z něj měl velkou radost

15.05.2008 11:30:00 | Ewineccka

jak nezne:-)

13.05.2008 18:32:00 | jerabina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí