Naděje

Naděje

Anotace: další obyčejná básnička (2003)

Chtěla jsi básníka,
neb ti něžní bývají,
čas se mnou utíká
a já doufám potají,

že splním ti tvůj sen
a nebudu tě trápit déle,
že budeme spolu jen
a já se budu tvářit směle.

Krása tvá svazuje mi slova,
když tužka klouže po papíře,
zkouším to zas a zase, znova,
tak trochu v nekonečné pýše.
Autor Obyčejný básník, 28.07.2005
Přečteno 277x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tady uz vsichni chvalili, tak ja se k nim jen pridavam...

11.04.2006 18:13:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí