Ústředna...

Ústředna...

Anotace: Telefoní?….Kdo ví... Crrrrr...Někdo zvoní….

,,Halóóó!,,....příjem….
,,Dobrý den,,…
,,Co potřebujete?,,...
,,Rád bych se dozvěděl něco o Vás…
Jaké to je,když Lidské osudy spojujete?,,...
,,To je tajemství…to nejde,,...
,,Prosím!…vyprávějte,,….
Němý svědek záhadných misí...
tok myšlenek….hlasy se mísí…
soustředění…hovory….
buď ,,happy,, nebo ,,worry,,…
v soukromí….cizí….
ulpívají….vzápětí mizí…
Spojení může obohatit...
Zároveň může všechno zhatit…
,,Musím končit…někdo další vyzvání,,….
,,Na shledanou...a…
Díky za poznání,,….
tůt…
tůt…
tůt…
Autor enigman, 09.05.2008
Přečteno 316x
Tipy 5
Poslední tipující: maena, danaska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný nápad, moc hezká báseň.

09.05.2008 09:38:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí