Maličkost děkuje

Maličkost děkuje

Anotace: Maličkost děkuje


Malá
Maličkost by chtěla,
Poděkovat velkým básníkům.

Básníkům,
Tak velkým,
Že kdejaký škrabák,
Na ně prostě nemá.

Jsou to,
Ty první,
Z prvních
Co s poezii začali.

Co začali
skládat písmenka,
ve slova,
a tím krása vzniknout mohla.

Krása,
Takzvaně poezie,
Ta nezkažená,
U mě vede jedině.

Nejsem,
Nijak velký básník,
To fakt ne,
Ale umím to ocenit.

Snad,
Jim to,
Udělá radost.
Snad nedostanou zlost.
Autor James Tony, 09.05.2008
Přečteno 241x
Tipy 2
Poslední tipující: danaska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I já se skláním před velkými básníky, kdykoliv je čtu.
Ale tvoje vyznání se mi moc líbí.

09.05.2008 12:55:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí