Prosba

Prosba

Anotace: čas je čím dál rychlejší.....

Prosba

Všichni z nás
byli v pubertě
a většina chtěla změnit svět.
Kam se poděla všechna ta slavná předsevzetí,
za chvíli už pomalu začnem šedivět

Chtěli jsme se stát
herci, zpěváky či popeláři.
Snad začali jsme se bát
Anebo jsme sprostí lháři?

ASI NE – jen se měníme
a mění se i vše kolem nás.
Vdáváme se a ženíme
a neplnit své sny jde snáz.

Znáte ty staré fráze?
Platí u vás? - „nikdy sex bez lásky“?
Odpovězme si, bez nadsázky!
Stavíme si mezi sebou hráze
a jsme tvarovatelní jak oblázky.

Užívejme si víc každé radosti,
protože čas právě dosáhl kosmické rychlosti.

Važme si milovaných lidí,
kteří tu žijí s námi.
Neschovávejme se za hradbami
všech starostí a strachu,
protože se ani nenadějeme
a zbyde z nás jen pár zrnek prachu.
Autor Květa, 28.07.2005
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí