Mn

Mn

Anotace: ..

čí vina bude dnešní noc,
kdy pozvu tě do ráje jiného bytí,
příjdeš na okraj slunce ti svítí na cestu tvou,
koho potkáš cestou svou?

ukázal moc, neb tě nechal na pospas,
sám budeš se muset vydat na cestu svou...

strachem a úzkostí je mé tělo svázáno,
každá noc je pro mě urpením,
neb nechci usínat samotná,
dotyk ruky v objetí stačil by, jen mě utěšit

kéž by přání stalo se pravdou,
koho nalézt pro průvodce cestou svou...
Autor Meriel, 09.05.2008
Přečteno 227x
Tipy 2
Poslední tipující: Rbb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí