Jsme sobečtí?

Jsme sobečtí?

Anotace: Po mládeži v Odrách....zamyslete se nad tím...

Jsme sobečtí? Myslíš?
Jsme sobečtí? Myslím!
Jsme sobečtí? Každý je…,alespoň ten co miluje.
Jsme sobečtí? Každý to ví …jen se tím nechlubí.
Jsme sobečtí? Jelikož to je v nás…
Jsme sobečtí? Ať už TY nebo JÁ….
Jsme sobečtí? Neboť nám zamilovanost spletla hlavu..
Jsme sobečtí? Ty už to víš a já také..
Jsme sobečtí? Pojď budeme to řešit.
Jsme sobečtí? Nevíš jak? Já také ne..,ale pojď..
Jsme sobečtí? Snad se zeptáme Boha..on nám poradí…
Jsme sobečtí? Ano,ale budeme to řešit a budeme svobodní…
Jsme sobečtí?
Autor Kšanda :), 09.05.2008
Přečteno 248x
Tipy 2
Poslední tipující: malá slečna, Zweiblumen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí