Podzimní list

Podzimní list

Anotace: O podzimu, životě, lásce, pravdě, radosti i strasti ... takové zamyšlení.

Když podzimní čas nastane
ze strání vítr zavane

opře se do koruny stromu
když děti spěchají už domů

v té chvíli větev uvolní své sevření
jež hýčkalo list všeho vědění

v tu chvíli list zamyslí se
byl jsem šťasten a nestydím se

čas opustit svět už nadešel
zážitků a legrace zažil jsem přehršel

neopustím vás však nadobro
můj duch přetrvá v těch jež konají dobro

tak loučím se s těmi které miluji
žít věčně v pravdě budu, to vám slibuji !
Autor Lvicek, 10.05.2008
Přečteno 348x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, Pevya
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí