Havran

Havran

Anotace: -

Havran je jak smrti posel,
který pole nářků osel.
Krákoráním vědět dává,
že nás blízký opustil,
ale to se prostě stává,
kéž by sis to připustil.

V srdci zmatek, bolest, strach.
Ve tvém žití nastal krach.
Žít pro tebe cenu nemá...
Teď nastala ta chvíle temná..
Přelízáš zábradlí a dolů skáčeš!
Nepřemýšlíš, pouze pláčeš!!
Dopadl jsi, duše prchá.
Život je jen stará mrcha...
Autor milíček, 10.05.2008
Přečteno 281x
Tipy 7
Poslední tipující: saigonek, Flame Crow, Bíša, Caracol, prostějanek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné,výstižné opravdu semi to moc líbí :)

12.05.2008 15:17:00 | Flame Crow

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí