Malá noční filharmonie

Malá noční filharmonie

Anotace: ....no...to je teda kousek...=o)

Noc dospěla ke svému ránu,
hvězdy si hrají svoje blues.
Měsíc si tiše pobrukuje
noty co dal mu Velký vůz.
Tu krásnou tichou filharmonii
poslouchal jsem snad tisíckrát.
Ovace tato skladba sklidila mnohokrát.
Avšak dnes proměnila se v těžkou ironii.
Neslyším a přesto ty tóny v mé hlavě zní
a jsou hlučnější než dřív,
když jsem byl ještě fit.
Autor básníř, 28.07.2005
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí...

06.09.2005 07:06:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí