Okno do duše

Okno do duše

Anotace: TTak nad tímhle já prosím přemýšlím před spaním :)

Zakrývám pusu,
abych hlasitě nesmutnila.
Ale oči mě prozradí.

Zakrývám úsměv,
protože jsem se veselila.
Ale oči mé mě prozradí.

Utírám potají slzy,
protože jsem plakala.
Ale oči mě stejně prozradí.

Žmoulám v ruce kapesník,
nejraději bych se vztekala.
Ale ty proklaté oči mě prozradí.

Nač tedy pocity prožívat potají,
když vás vaše oči stejně prozradí…
Autor Wyrda, 10.05.2008
Přečteno 252x
Tipy 3
Poslední tipující: Flow Calipso, klarass
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš pravdu.

10.05.2008 20:33:00 | klarass

Stačí jen zavřít, zatáhnout a je klid.

10.05.2008 20:19:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí