názvy zabíjej (to není název)

názvy zabíjej (to není název)

Anotace: nuže zkuste to, podívejte se na ní a když se bude líbit, klidně k ní něco napište, podpořme se navzájem přehnanou chválou či konstruktivní kritikou

Jedna z možností se vždycky nabízí
a může se zdát neskonale skvělá
a ty božská Lulalulo
se pak usmíváš nad krásou barev
tvořících spektrum dokonalých plánů
a budoucnost je hned tak jasná
momenty jsou těžítek zbaveny
ten pomeranč je najednou tak dobrý
zrcadlo se s tebou udobřilo
sakra i tvůj přítel je nějaký hodný
jenže... když to pak nevyjde
ále nechme toho...
budeme zase bezmezně tlachat
smát se vtipům jiným nesrozumitelným
můžeme spolu klidně jen sedět
netížit svá řídká svědomí
jentak zlehka přemýšlet
kolikrát se to už dělo
je to přece tak přirozené
kolik jich to už zažilo
tu sílu okamžiku
patos sounáležitosti a klid
vidinu spektra dokonalých plánů
a ulehčení přítomnosti
Autor lavra, 10.05.2008
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí