Slunce nosí trenýrky

Slunce nosí trenýrky

Anotace: určitě:)

Ptala ses, kde končí duha.
I na to, kde začíná.
Která z hvězd je první, druhá
a co, když právě zhasíná.

Zda je Slunce muž, či žena,
a proč se večer červená.
Pak cítila ses uražená
tím co mu Měsíc povídá.

Ptala ses, kde mé sny kvetou.
Kde ukrývám své vzpomínky.
Já odpověděl jednou větou.
Slunce nosí trenýrky.
Autor DodgerKT, 10.05.2008
Přečteno 313x
Tipy 4
Poslední tipující: mononoke, Churry, fialová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ježiš to je krásný!!!

18.05.2008 20:57:00 | mononoke

A jsou ty trenýrky aspoň puňtíkatý?? jestli ne, tak;)...

10.05.2008 21:49:00 | fialová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí