Ewan tebou ztvořený

Ewan tebou ztvořený

Anotace: ...

Byl nám dán v kolébce malé,
na obláčku přání,
a my jsme v něm hned viděli krále,
a nebylo to zdání.

Bojoval o naší přízeň stále víc,
a usínal v našem objetí,
jak mohli jsme se dítěte zříct,
když byl v naší lásce zajetí.

Přestali jsme vidět tu sílu,
kterou jsme mu měli dát,
žil, jen dokuď měli jsme víru,
že jednou s ním budem si hrát.

On propojen byl s láskou,
kterou jsme zničili bojem,
s každou další maskou,
lež je silný pojem.

Zpřetrhali jsme to nejsilnější pouto,
jenž dávalo mu jméno,
každý sám musíme těď trpět pro to,
co opustili jsme zbaběle a snadno.
Autor Tiki, 11.05.2008
Přečteno 314x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí