svět za duhou

svět za duhou

Anotace: ...ta druhá strana dnešní civilizace.. ...ten únik někam, kde neztrácí to na kráse.. (letitá)

Na palouku v hezké stráni
Ptačí říše si mne chrání
A nenechá krutá slůvka ke mně doletět

Utíkám tam v usínání
Utíkám tam v bolívání
Jen nerada vracívám se zpět

Mech a květy - sem tam tráva
Ptačí zpěv mi sílu dává
Přestát bolest v srdci hnízdící

Sluníčko mne polechtává
Vítr vlasy rozčesává
Od zla je to čára dělící

…peříčka si pyšně natřásají
…slzičky mi z očí ozobají
S jemností..jejž se jim může závidět
…do hlavy mi květy všmodrchají
…kolébaj´ mne štěbetavým „hají“
Je tajemný tenhle skrytý svět!!!
Autor šuměnka, 29.07.2005
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí