Jednoho dne

Jednoho dne

Anotace: Jednoho dne

Jednoho dne sem tu takhle stála
a pořád sem se na tebe smála
o letních prázdninách byls má láska
láska která ve mě praská
Stále na tebe mislývam
v tom slzy z očí pouštívám
Myslím na tebe coděláš
jestli se tet někde loudáš
jestli na mě myslíš
jestli mě máš ještě rád
Já na tebe myslím o de dne z rána
a říkám si jak sem tě milovala
A jaký hloposti sem prováděla
Autor lukasecek15, 11.05.2008
Přečteno 241x
Tipy 2
Poslední tipující: Zasněný básník
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

az na ty hrubky dobry :)

22.02.2009 05:24:00 | Emira

Saddova je prej velká kritička, nic si z toho nedělej, mě se to líbí ;)

28.06.2008 17:03:00 | Zasněný básník

" myslívám" se píše...jinak trenuj, trenuj...

11.05.2008 18:04:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí