Středověká kurva

Středověká kurva

Anotace: bzum bzum

V peci maso chystá chutě,
vůně nese libé spletě.
Za zpěvu barda chystám se
sežrat tu kýtu na míse.

Hle,
ten korbel pozvedl,
připít chtěl by si.
Venku chrastí kočár
s jeho kolesy.

Poutníče, poutníče,
zastav na chvíli,
pivo už točím ti,
nevítej pýli.

Odlož svůj tabard
a taky svůj meč,
tady ti nehrozí
už žádná steč.

Pánem jsi,
když dukát máš.
Piv je dost
a tak se snaž.

Koně lokaj provede.
Ovsa dostane,
pak čile pojede.

Chceš-li,
kurtyzánu do pokoje vem.
Za pár stríbrných -
už je noc ... není den

Kat usedl,
sekeru zahodil.
Práce mu zkončila,
tak něco blábolil.

Kostkami vrhnul,
vyhrát vše chtěl.
zostra se ohnul,
aby uviděl.

Námořník usmál se,
stáhl vše k sobě,
kat se jen zašklebil,
přál si ho v hrobě.

Pivo mé stéká mi
po koutcích úst.
Ještě tuplák
a pak
dýmku mou nacpe
kožený vak.

Bafám a sere mě
kamera na stěně.

Automat na cíga
dýmku mou zhasíná.

Šalina vezme mě
na cestu dom,
snad mě teď nestopne
nějaký rom.

A zítra zas do práce
Autor pigeon, 11.05.2008
Přečteno 617x
Tipy 6
Poslední tipující: Hedvika, Elena Suchomel, Isobel, shaamot
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

diky bohu nejsem magor, abych v hospode prosedel cely vecer! Jenom do sebe hodim tak pet tuplaku a jdu podle pachu za nosem

05.06.2008 23:47:00 | pigeon

tož ano. komu by se chtělo z domova.

05.06.2008 20:20:00 | Já Esther Ruth

vzdycky me stve jak z te hospody vylezu!

04.06.2008 22:31:00 | pigeon

něco ze života jo? :) jinak super

17.05.2008 11:29:00 | shaamot

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí