Někdy vše dělám pro radost

Někdy vše dělám pro radost

Anotace: Něco málo o mně...

Sbírka: Chvilky nevšednosti

Někdy vše dělám pro radost
a jindy není nad lenost,
jen chodím světem, jak se dá
a nevím, co bych řekla.

Hlavu mám plnou nápadů
a někdy musím křičet: stůj!
Vždyť chodíš světem, jak se dá
a máš světu co říct!

Jindy zas život utíká
a nikdy se mě nezeptá,
zda nenabírá příliš rychlé tempo.
To potom znovu volám: stůj!
Vždyť chodím světem, jak se dá
ať jako vzduch či kytka líbezná,
jsem tu, i když se nevyznám
a nemám, co bych řekla.
Autor Jeninas, 11.05.2008
Přečteno 489x
Tipy 1
Poslední tipující: verunča
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No očividně máš co bys řekla;)

11.05.2008 17:28:00 | verunča

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí