Upřímná a nedokonalá (jen poslouchej, nic víc nemusíš)

Upřímná a nedokonalá (jen poslouchej, nic víc nemusíš)

Anotace: ....nerýmuje se, ale je to napsaný tak, jak to cítí srdce..

Když pohled tvůj
uvázne na mne
a vidím zájem,
pak sklopím oči k zemi
- to říkal si mi –
ale víš, už je to jinak.
Teď já dívám se zpříma
a ty utíkáš očima jinam
jen abys neviděl mne.
Nechceš?
Nevíš?
Já nic ti nevyčítám,
tak jen poslouchej můj hlas.
Už poznáváš?
Jsem to já,
tak upřímná
a nedokonalá…
Autor Jean89, 11.05.2008
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí