Pro tebe,jeden den

Pro tebe,jeden den

Anotace: .............

Pro jeden den,
stát se lvem,

nemít soucit,
nemít strach,

žít jako šelma,
v džungli života,

nač stále se pachtit dole,
pánům líbat nohy,
v bahně se bořit,

do zbroje se obléct,
proč stále jen slyšet,
rozkazy,
povinnosti,

otrok společnosti,
cihla ve zdi,

proč něco chtít,
když stejně zůstaneme,
tam kde jsme,

pro tebe,
jeden z milionů prstenů,
pro tebe
dneska ukradnu,

pro tebe,
jednu hvězdu z nebe,
pro tebe,
dneska ukradnu.
Autor Vlk v rouše, 11.05.2008
Přečteno 282x
Tipy 10
Poslední tipující: její alter ego, obyčejná, před zkroucením, Princezna.Smutněnka, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, krásná, krásná... Nenacházím výstižnější slova.

12.05.2008 10:48:00 | Princezna.Smutněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí