Apokalipsa

Apokalipsa

Anotace: K čemu? vždyť antonace není o ničem...Apokalipsa - konec světa ale to dojde každému...

Papírová krabice
odvátá větrem
v temné uličce
co pro ty co zbyli z nás
je jediným světem
pouliční osvětlení poházené po ní
rozdrcené na padrť jak prací prášek
leží tam bez lady a skladu
při poslední pozemské noci
Že prý když něco skončí něco začne zas
to kdys prabáby říkaly však vem to dnes ďas
na jejich rakve teď prach galaktický dopadá
z celé zeměkoule už zbyla jen jedna ulice
a přiznejme si to...
celé lidstvo(posledních deset jedinců)společensky uvadá
Předehnali čas a ten je teď dohání
Kdo byl Einstein v porovnání s jejich vědci
co se i spolu se svými rodinami odstěhovali
na miliony světelných let vzdálený Mars
"Naše sluneční soustava už se nám zdá malá"
Slyšeli lidé z maximiniaturních mikročipů
zabudovaných do kořínků jejich
vědecky vyrobených vlasů
Nehoda v Černobylu?
pff, malá prskavka co stojí na úplném konci
něčeho co bychom nazvali potravinoví řetězec
Najednou BUM!
ano, pisálek co psal tuto báseň
samozřejmě na systému zabudovaném v jeho mozku
mimochodem...prý mimořádně zastaralém
vyletěl do jakési bílo červené hmoty
Kterou tamnější lidé nazývali vzduch...
nastala chvíle ticha
pak tlaková vlna, která smetla i měsíc
na kterém to miliony lidí sledovaly
ze svých kontaktních čoček
Upravených na rozlišení jaké si ani neumíme představit
jen páni z Marsu přežili
kteří se ovšem pozabíjeli klacky a kameny
joo, tohle čeká naše potomstvo
Autor Trinaja, 11.05.2008
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí