Smrt potkal

Smrt potkal

Anotace: tu co v ní doufal

Smrt jednou potkal,
co kdysi o ní psával,
raději ji poslouchal,
a dlouhé tóny kytary hrával.

Hrával, hrával,
jen aby ji obehrával.

Přihrával, a odehrával,
a přec ji stále potkával.

Jednoho dne byla blízko,
jeho mysli nejblíže,
on sám to viděl,
co to za tíže.

Spocen ve svém lůžku ležel,
a v mysli si přemítal,
co to má za ten úděl,
smrt tolikrát potkával.

Intimní to chvíle smrti,
smrt ho hlavní straší,
on nic netušíce uléhá,
lépe, ať ji nepoplaší.

V tom děsivý výstřel,
obraz se tu náhle zjevil,
jen černý a zelený,
silueta obličeje,
co se na něj směje.

Prásk,
a byl konec,
S hrůzkou zemřel a se probudil.
Autor A.N.D.Y., 11.05.2008
Přečteno 252x
Tipy 5
Poslední tipující: Mademoiselle Drea, Sephora, jára spots, WAYWARD, Caracol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mnoo je to zajímavé...ale rozhodně se mi líbí konec(bez té poslední věty..ta mi tam nějak dře)

jinka co jsem tak od tebe četla..tak tahle je moc dobrá:-)

31.07.2008 14:01:00 | Lady Carmila

...složitější,stála za TIP

11.05.2008 22:11:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí