Ze snů zrozená

Ze snů zrozená

Anotace: °°°

...ze snů zrozená
jitrem pokřtěná
mezi obláčky páry
se proplétám...

...lásce vzdálená
víry už zbavená
se zářící lunou
si povídám...
Autor Manon.H, 12.05.2008
Přečteno 229x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí