Změny a proměny

Změny a proměny

Anotace: ?

Vše co známe má své meze , hranice ,
ty hranice co zraňují nás nejvíce .

Z hranic , z kterých nám je nanic .

Neznámý svět kde není hranic
vyvolává otázky , sny , noční můry ,
někdy přání ,volání shůry .

Někdo má rád vše co známé je ,
jiný nesnáší vyjeté koleje.
Hledáme něco nového,
hltáme všechny změny
a přitom si neuvědomíme ,
že nejen svět ,ale i něco v nás se mění.

Otázka za otázkou ,
změna a proměna,,,

Kdo jsi ? , , , Já tě snad znám ?, , , ,
Vždyť ty jsi někdo jiný ,
vždyť ty už nepoznáš se ani Sám .
Autor Kamuniak, 29.07.2005
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí