O malíři...

O malíři...

Anotace: Představa nebo skutečnost?...Nechť si každý vybere….

Dívka
smyslně ležící na sófa…
oblohou ověnčená...
tělo ovívané jemným parfémem vánku...
lahodnou porcí spánku…občerstvená...
hledíc na přistižený uzardělý soumrak…
V ten okamžik…
zabržděného času...
ztraceného hlasu…
před dívkou v lodžii...
převzal malíř od ztichlých světů režii…
Pod vlivem té výstřední chvíle,
oddán se cele podmanivé síle,
intuice vklouzla do inspirace….
plátno bílé pokrylo se tahy štětce,
jako by barva chtěla té čisté kráse
bezprostředně odkrýt duši...
zachytit pohled oné světice,
než vyprchá ten moment chuti
ze dna sklenice…
Pak obraz ponoří se do tmy,
Malíř s úsměvem vrátí světům noci režii,
tak zas někdy příště..
Na shledanou v noční féerii….
Autor enigman, 13.05.2008
Přečteno 290x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, Lorraine, WAYWARD, labuť, maena
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...TIP za téma (každé plátno má jiný příběh a různě ti "zraňuje" duši).

13.05.2008 11:31:00 | WAYWARD

Líbí se mi.

13.05.2008 08:01:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí