Kompas...

Kompas...

Anotace: Něco o přitažlivosti...

Ahoj střelko kompasu,
chtěl bych se zeptat:
,,Jaké to asi je bez magnetu?…
jakým se dát směrem?
za severním větrem?
nebo jižním sluncem?
na východ za dnem?
či na západ za večerem?
Nebo snad jdeme
za svým srdcem?
Co když se cestou unavím?….
to se pak srdce také zastaví
a počká na mě?
V celistvé ploše
vždy bývá utajená škvíra...
navenek možná uvolněný,
však uvnitř obruč duši svírá...
Kruh se uzavírá...
Tak to prostě je
ruby a líce...
i ty máš střelko střed
a dva konce…
Tak stále ocitám se,
uprostřed dění...
Střetnutí tuhé reality
a křehkého snění…
Nerovný souboj,zdá se…
v bolesti já ale usmívám se...
v tom tkví to kouzlo...
nevzdávat se...
Autor enigman, 13.05.2008
Přečteno 255x
Tipy 7
Poslední tipující: pejrak, monterka, radexk, maena
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vytrvat...odměna vždycky přijde...

23.06.2008 01:42:00 | monterka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí