Zlaté vlasy a oči z křišťálu

Zlaté vlasy a oči z křišťálu

Anotace: potkala jsem anděla, a udělala, co neměla

Potkala jsem anděla,
udělala jsem co neměla.
Zářil jako v roji včel
a tím mě umlčel.

Vzlétla jsem s ním do nebe
víš... já spoléhala na Tebe!
Důvěra slepou se stala
a já se jen ptala a ptala.

Ptáčka v kleci, bez odpovědí
v zahradě růží, špehují zvědi
ptáček bez křídel co odpovědi hledá
za špatnou odpověď na zem zas padá...

Potkala jsem anděla,
tak proč nic nedělá?
Autor Kwítko, 13.05.2008
Přečteno 208x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...zajímavá a dobrá.

13.05.2008 11:21:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí