Vše vede do Říma

Vše vede do Říma

Anotace: a nebo do pekla...?

Dnes, i když slunce bylo jasné,
na zemi v šereď padal stín,
pro krev nevinných obětí,
vrah s bílou páskou uprostřed čela,
svoji smrt po zemi rozprostíral..

Dnes, i když slunce už zapadá,
den zůstává jasným v mnoha srdcích,
přes těch mnoho křížků podél cest,
užil si dnes někdo i lásku a přátelství,
pod hvězdami naděje, pod slibem jen splín…

Dnes, pro mnohé už nebude jako včera,
sen se rozplynul,
někdo zůstal, někdo padl,
pro křížek u prašných cest,
které konce nemají…

Které konce nemají,
snad jen v Říme,
tam kam všechny cesty vedou
Autor Láďa, 13.05.2008
Přečteno 280x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí