Bílý prach a černí andělé

Bílý prach a černí andělé

Anotace: Drogy jsou pěkný svinstvo...

Bílý prach a černí andělé

Jdeš a nevíš kam,
teď máš tak zvané přátelé,
jenže nakonec zůstaneš sám.
Co pak tě povede?
To co tě dnes nadnáší?
Jednou dopadneš na zem,
až zjistíš co tvá křídla přináší.

Bílý prach a černí andělé,
stálý strach, ty roky ztracené

Až tě ta křídla vynesou,
víš než by si chtěl.
Až spatříš bílý plášť,
uvědomíš si cos měl.

Bílý prach a černí andělé,
věřit v návrat, není beznadějné.

Žiješ ve snu,
jo, někdy je lepší snít.
Jenže co když se změní v noční můru?
A bude příliš pozdě aby ses probudil?
Autor Lenna, 29.07.2005
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí