Trochu štěstí ??

Trochu štěstí ??

Anotace: njn trochu štěstí je potřeba

Už nevidím všechno černé
Myšlenky zdají se mi bíti věrné
Už nemotají se jen kolem smrti
Už mě smutek nedrtí
Není to však láskou
Ani fetákovskou dávkou
Prostě mě smutek opustil
A černé mraky rozpustil
I když vím,že za svůj stav krásný budu pikat
A slzy v očích zase vítat……
Autor Snilek.holka, 13.05.2008
Přečteno 284x
Tipy 1
Poslední tipující: Oťas
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí