Pohladil jsem smrti tvář

Pohladil jsem smrti tvář

Anotace: Pocítil jsem její chlad..

Pohladil jsem smrti tvář
Pohladil jsem smrti tvář,
zde na zemi, já smutku notář.
Pocítil jsem její chlad,
který způsobil neutuchající smrad.
Smrad zranění, jenž způsobila beznaděj,
Co zavrhla mi pěkný děj.
Autor Dreamer, 14.05.2008
Přečteno 240x
Tipy 2
Poslední tipující: Solvo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí