Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: Travnatý "chodník" a naše souznění, jedna ze spousty nádherných vzpomínek

Travnatý "chodník" a naše souznění,
jedna ze spousty nádherných vzpomínek,
skvost - co v "sladkou" Lásku se promění,
do puzzle života - ten pravý "kamínek".
Jen "houšť" takových a ještě více
a kdyby nepršelo - ať alespoň kape,
z podobných chvil se válí osudu svíce,
podle níž pak naše žití si "šlape".
Těší mě každičká přidaná kapička vosku,
těší mě zlatohladké světlo plamene,
to všechno podráždí "vlnění v mozku",
že ani srdce - nemůže zůstat kamenné!
Autor Bamap, 14.05.2008
Přečteno 286x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., JEIDY
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vskutku povedené dílko. Vzpomínky jsou něco, co nám nikdo nikdy nevezme, ale bohužel ani mi sami sobě ne, když je nechceme, ty škaredé...

20.10.2008 20:23:00 | NikitaNikaT.

Je to nádherné,nemam co více dodat,super

14.05.2008 10:39:00 | JEIDY

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí