Kočičí máma

Kočičí máma

Anotace: není co dodat... :-)))

Před zlem lidí tě ochrání
a na dobu nutnou uschová.
Na vrátka tlapkou zaškrábej
se jménem Miluška Tůmová.

Kdo nezná ji trochu déle
tomu se divná může zdát.
Však víc takových dívek
to můžeme si jenom přát.

Všem kočkám toulavým
pomůže ráda tahle paní.
Život jako v ráji je čeká
pohlazení a mlska v dlani.

Do světa svého je vpustí
bříško dobrotami naplní.
Novou rodinu též vyhledá
smutek z očí jim odstraní.

Ve dne i v noci připravena
na finance a čas nekouká.
Srdce své dokořán otvírá
když hlásek kočičí zamňouká…
Autor Modrý Adept, 14.05.2008
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: Šťoura, Veru
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj, jen víc Milušek :o)

16.07.2008 19:04:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí