Osudová karta těch co zvítězili

Osudová karta těch co zvítězili

Anotace: život neni je to jen dlouhy sen a smrt probuzení

Šťastná? to jen šťastné je být toto zdání
ve světě zlém-netřeba závidět z mrtvých vstání.
V takovém, kde bolí každé procitnutí z ocitnutí
a kde žití nemá význam, či jediný smysl.
Co ho tedy má?
doufat, že smrt není tak trpce bezcenná.

Jen ti co vybrali si smrt místo žití
už ví, co čeká, tam kde není zbytí.
Tu -ve světě, kde osud jim tvrdou kartu dal,
nevěděli si rady a netušili jak brodit se v té špíně dál.

Nyní rozpoznali volnost od vězení... usínání od vzbuzení,
jelikož vše, co bylo nebo mohlo být..pro ně už mezi námi není..
Autor Dedillope, 15.05.2008
Přečteno 307x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...přišli o hodně?

15.05.2008 08:59:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí