Zatím, co spíš

Zatím, co spíš

Anotace: ..takhle nad ránem.....

ZATÍM, CO SPÍŠ
Když první paprsek
vkrade se na nebe.
Bradu si podepřu,
dívám se na tebe.
Mých vlasů pramínek
šimrá tě na čele.
Usmál ses ze spaní,
něžně a nesměle.
Hladím tě celého
jen svýma očima.
Ať nikdy neskončí
to, co teď začíná.
K tobě se přitulím,
tichounce jako myš.
Šťastná až k zbláznění,
zatím, co spíš.
Autor vikky, 15.05.2008
Přečteno 305x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Borecká, IvoMaria, Psavec, Asepdah, Marfuša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mocinky pěkné.

15.05.2008 12:11:00 | Psavec

Něžné a teploučké.

15.05.2008 08:04:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí