Neodpouštím...

Neodpouštím...

Anotace: Nenávidím své dětství...vždycky jsem na něj chtěla zapomenout...a myslím, že se podařilo... i když

Konečně ti můžu říct....
už to bude měsíc...
Křičel jsi, pamatuješ?
V pocitu viny hodně toho naslibuješ...

Pořád to zlý nosím v sobě...
je to smutný, ale já neodpouštím..
Prostě to nedokážu...
tak to ode mne nežádej..

Neodpustím ti jen...
kvůli tvým modrým očím...
Kvůli tomu,
aby jsi se cítil líp...

Myslel jsi někdy na mě?
Jak jsem se cítila?
Tak zničená...
tak strašně moc zbytečná...

Ano já..
tak mě nežádej o odpuštění...
Vím, že si lidi mají odpouštět,
ale i kdybych měla skončit v pekle...

Ty ho ode mne nedostaneš...
pro tu bolest...
Pro ten pocit méněcenosti...
kvůli tomu, že jsem se cítila jako cizinec..

Jako panenka....
ve špatných rukou...
To svý sorry..
si strč někam!

To nikdy neodstraní...
mé šrámy na duši...
Autor whiolet, 15.05.2008
Přečteno 250x
Tipy 9
Poslední tipující: Lorraine, Azazen, Chancer, jesterka, fuu, el viento, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ráda? Děkuji nechci

16.05.2008 12:26:00 | whiolet

Všechno to jednou pomine...třeba si už nevzpomeneš, třeba si vzpomeneš někdy a nebo budeš ještě vzpomínat ráda - nikdy nevíš ;-)

15.05.2008 18:37:00 | Chancer

jasně přesvědčuji sebe a hlavně vás! A pak, že jsem cwok!

15.05.2008 13:24:00 | whiolet

...mám rád tyhle tvé nasrané ...víš, že když si budu číst mezi řádky je to i o něčem jiném ...:)...

15.05.2008 13:09:00 | WhiteSkull

Koho přesvědčuješ? Sebe? Stejně nepřesvědčíš, i když je to
přesvědčivé. Škoda, ale jak se naučit nenávidět ty, které milujeme.

15.05.2008 12:58:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí