Vysněná zem

Vysněná zem

Anotace: jen tak jsem se zasnila o hezké zemi....

Chtít jen snít,
krajina lesklá a čistá spí
a chodí se tiše po špičkách.
Neb luna ozáří kraj,
tak čistý a ctnostný jest.

Vrané oře zdáli slyšet jsou,
jak utíkají bez zpřežení
a luka průhledná až radost pohledět.
Smích a zpěv ozvěnou duní
a láska vrátiv se zpět do srdcí,
po staletí vládne mír.

Skromnost,dar a spřízněnost,
toť pouta kovová.
Co stvořilo se darem,
lidská pýcha pochová.
Autor Bejby, 15.05.2008
Přečteno 373x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD, IvoMaria
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí