vie byt krasny

vie byt krasny

Anotace: -

Keď slzy tečú mi po tvári,
Som sama a srdce mi žiali,
Ľutujem,
stali sa z nás dvaja neznámi.

Pri osudnom styku,
Nájdeš podľa dotyku
Sen rozpustený v pohári.

Vypi ho!

Smútok ti vypáli
Znamenia smrti,
Keď obetuješ ma na oltári
Pri prvej jarnej pobožnosti.

Z blaženosti...

Vypáli...
Ti...
Na dušu....

Vrásky,
Že život
Vie byť krásny!
Autor adida, 15.05.2008
Přečteno 209x
Tipy 4
Poslední tipující: Zasněný básník, Franti
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zase skvělý ;-)

16.05.2008 19:51:00 | Zasněný básník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí