projít /se/ hlavou...

projít /se/ hlavou...

Anotace: hlavonožcovou....

Míjet kolemjdoucí
na nohou...¨vše mohoucí….
Nahlédnout do odvrácené tvářé…
temného rytíře…templáře...
V centru…dumají kapacity…
Oprava nutná!
kapou city…
Houf impulzů se prohnal kolem…
majíce holé ruce….umíněnci….
Pozor!..reálná hrozba...
blíží se zabedněnci…….
hole dopadají prudce...
kosí naivní nechráněné pole…
myšlenky zmírají…
Ne poprvé…
Ne naposledy…
zvláštní….
v proudu vlastní krve…
Z oddělení neměnné vědy vyslali zvědy…
neví jak si vysvětlit oddělení….změny...
Mudrci zvažují….rozdílné pocity….
Rádcové tápou….po paměti…
Tělo se zmítá...
Konečně!...Svítá….
po Hlavní dorazili noví...do ,,City,,…
Probudit /se/... bez závěti...
Uvolnit /se/…ze zajetí…..
Autor enigman, 16.05.2008
Přečteno 254x
Tipy 5
Poslední tipující: pejrak, Bíša, radexk
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí