První patro

První patro

Anotace: ...další pracovní... ta patra jsou tam tři...

Opláchne oči
studenou vodou.
Ze zvyku učeše se,
před zrcadlem,
jenž vidělo
na tisíc podobných gest.
Rtěnku a oční stíny
nanese už jen pro pořádek.
Zde nikdo si jí nevšimne.
Pak rychle ven
zapálit si,
než bude snídaně.
Pomalu chodí kolem plotu.
Hlídka
pár metrů od ní,
je netečná.
Snaží se udržet
co byla a zase bude.
Však v tomhle světě,
ženskost
roztříštili mříže.
Autor Mácha, 16.05.2008
Přečteno 236x
Tipy 22
Poslední tipující: Nikita44, Belmon, Terakota, bělásek, Romana Šamanka Ladyloba, ona, Isobel, labuť, Lucie Teru, Skywalker, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tak to čekáme na další díly ;-)

16.05.2008 14:43:00 | ona

Je drsná. Tak jako ostnaté dráty co ženskotst tříští. Ale i to je život.

16.05.2008 14:06:00 | Isobel

Líbí se mi,ubíhá a čte se prostě sama...-S-

16.05.2008 12:07:00 | Skywalker

Je krásná smutná bolavá..ach jo

16.05.2008 11:39:00 | Noc17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí