smutný

smutný

Anotace: ...:-(...

V bílých peřinách ležet tě vidím
a za své slzy se stydím,
ty obličej bledý máš
a má slova nevnímáš,
za ruku tě držím
a ke kříží na zdi vzhlížím,
Bůh mi tě chce vzít,
ale já sama bez tebe nechci žít,
nedokážu si život bez tebe představit,
jak strašné by to muselo být,
ty na smrtelné posteli ležíš
a vstříc andělům běžíš,
já nechci tě pustit tam,
kde budeš sám.
Autor zyni, 16.05.2008
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

je to velmi dobre

22.08.2008 22:11:00 | barísek2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí