Deprese

Deprese

Anotace: :(

Za rouškou zklamání na koberci střepů snů,
člověk se nebrání chce zůstat svůj.
V převleku noci v tajemném bludišti,
získávám pocit, že jsme na jevišti.
Kdosi nám rozdal part a my ho jen žijem,
každý z nás zažil start i průběh cílem.
Není mi do zpěvu, když bloudím v duši,
v nervovém záchvěvu mé srdce buší.
Nejsem jen atrapou v dějinné vřavě,
která je potravou pro božské káně.
Nechám se uklovat v područí spoustat,
osud svůj zpytovat na svou smrt koukat.
Autor Ďábel sám, 16.05.2008
Přečteno 250x
Tipy 4
Poslední tipující: lovelienka, Psavec, isisleo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nasedni na motorku a jed směr Jindřichův Hradec, počká tě tu jedna , trochu nenormální, ale s ůsměvem, ještě není vdaná paní, tak přijed...

04.06.2008 13:43:00 | Liduška

..hušhuš..deprese..honem ji zažeň..bude léééto..
..dovolená atd..:-)

16.05.2008 22:48:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí